Pohlavní život mužů ovlivňuje mnoho faktorů. Například to, v jakém stavu je vaše erekce. V jakémkoliv věku se vám může stát, že vaše erekce nebude fungovat tak dobře, jak byste si přáli. Může trvat příliš krátkou dobu, nemusí být dostatečná, a nebo jí nemusíte dosáhnout vůbec. Co to zapříčiňuje? Příčin může být mnoho. Může se jednat o stres, nekvalitní spánek, nesprávný způsob stravování, sedavý způsob života, zdravotní problémy nebo psychické obtíže. S diagnostikou vám pomůže váš lékař, ale je několik způsobů, kterými si můžete pomoci. Jak zlepšit erekci?

Strava

Jíst se musí. Ovšem výběr těch správných potravin je pro naše zdraví klíčový. Potraviny s přemírou tuků a cukru škodí vašemu zdraví a mohou mít nepříznivý dopad i na vaši erekci. Aby váš pohlavní systém správně fungoval, potřebujete přijímat kvalitní proteiny, celozrnné potraviny, spoustu vlákniny, čerstvé ovoce a zeleninu.

zdravá strava

Zdravá váha

Obezita nebo nadváha může zapříčinit, že vaše erekce nebude fungovat. Při obezitě se tuky ukládají do cévního systému a cévy se stávají málo průchozími. To může vést k tomu, že vaše erekce nebude tak kvalitní, jak chcete, jelikož erekci způsobuje naplnění cévního systému krví.

Pohyb

Důvody, které jsme již vyjmenovali, pomůže vyřešit i dostatek pohybu. Pohybová aktivita by měla být pro nás samozřejmost. Ale spousta lidí žije nezdravý, sedavý způsob života. Pokud vaše erekce nefunguje správně, začněte se více hýbat.

spánek

Dostatek spánku

Spánek je pro naše tělo nesmírně důležitý. A pokud ho nemáme dostatek, tělo nám to nakonec vrátí i s úroky. Dbejte na to, abyste měli vždy dostatek spánku, ideálně 7 – 9 hodin denně. Spánek by měl být taky kvalitní, proto si pořiďte pohodlnou matraci a odstraňte ze svého okolí všechny ruchy, které by mohly narušit váš spánek.

Stres

Stres může našemu zdraví velmi uškodit. Naše psychika je velmi propojená s naší zdravotní stránkou. Přemíra stresu může způsobit to, že vaše erekce nebude fungovat. Proto se soustřeďte na odstranění stresových faktorů z vašeho života.